Blogi lisätty TT puuvenepalvelun sivuilleTT puuvenepalvelun sivuille tehtiin ulkoasupäivitys ja samalla lisättiin blogi-osio. Joomlaa alustana käyttävä sivusto on helppo päivittää. Tässä tapauksessa yritys on ostanut sivuston ulkoasuteeman ja siitä oli uudempi versio saatavissa. Koska olen itse tehnyt muutoksia koodiin, tein muutokset myös uuteen teemapohjaan. Vaikka yrittäjä on kiireinen, hän haluaa löytää aikaa blogille ja löysin Joomlalle sopivan ilmaisen lisäosan.

Tämä mainosvideo on koostettu After Effects -softalla, aineistona valokuvat.
Oletko Sinä ajatellut teettää videon tukemaan omaa viestintääsi - ota yhteyttä!
Aina ei tarvita kuvaus- ja äänityskalustoa, myös pelkillä valokuvilla saa pieniä ihmeitä aikaiseksi.

Omakustanne, omaelämäkerta, taittopalvelutKun sinulla on tarina kerrottavana tai haluat taltioida muistosi myös jälkipolville, taitan kirjallesi edustavan ulkoasun. Teen toiveitasi kuunnellen kaksi mallipohjaa, joista valitset visuaalisesti miellyttävimmän ja muokkaamme sen vastaamaan tarpeitasi.
Käsittelen kuvat ja luon mahdolliset grafiikat, teen kannet ja painovalmiin tiedoston. Voin myös auttaa kirjapainon valitsemisessa.


Jos tarvitset tekstin kanssa apua, osuuskunnastamme (Kulttuuriteko) löytyy ammattilaisapua myös tähän.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!
Meilaa osoitteeseen: kristiina[at]kristiinaerkko.fi

 

Minulla on ollut iso ilo tehdä yhteistyötä parin turkulaisen harrastajateatterin kanssa. Juliste syntyy työryhmän toiveita ja ehdotuksia kuunnellen ja toteuttaen.

Kesäkampanja flyerLiikuntakeskus Vidan kesäkampanjan flyer.